Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
3d schuttersweg - bedrijfshal5

Schuttersweg

5438 Gassel
Vraagprijs € 252.950,- k.k.
0486-421633

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bent op zoek naar een kavel waarin u de keuze heeft om lekker te wonen maar ook om wonen met werken in uw eigen onderneming te combineren? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten! Wij nodigen u uit om na het lezen van deze presentatie ook een kijkje te nemen op...
Lees meer

Omschrijving

Bent op zoek naar een kavel waarin u de keuze heeft om lekker te wonen maar ook om wonen met werken in uw eigen onderneming te combineren? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten! Wij nodigen u uit om na het lezen van deze presentatie ook een kijkje te nemen op www.woneningassel.nl.

Over Gassel:
Gassel is één van de drie dorpen in de gemeente Grave.
Gassel heeft meerdere gezichten. Aan de ene kant een kern vol diverse bebouwingen, aan de andere kant, en zeker zo belangrijk, de “Gasselse bossen”. Hier kunt u heerlijk wandelen terwijl uw kinderen nog ouderwets buiten kunnen spelen, hutten bouwen of spelen in de speeltuin. Speeltuinen kunt u overigens op vele plekken terug vinden in het dorp.

De basisschool, De Bongerd, ligt centraal in het dorp.

Gassel telt bijna 1.200 inwoners. Er is een rijk verenigingsleven dus voor iedereen en elke leeftijd is er wat te beleven! Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waar u van harte welkom bent.
Gassel kenmerkt zich door de vele ondernemers in het dorp waardoor er dus ook verschillende voorzieningen en faciliteiten zijn.
Mogelijkheden om te recreëren zijn ook aanwezig. Aan de overzijde van de provinciale weg ligt een plas, genaamd de Kraaijenbergse plassen. U kunt hier zwemmen, varen of vanaf een bankje met picknicktafel van de natuur en pleziervaartuigen genieten.

Omgeving
Op een paar minuten rijden ligt het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale weg N321 in ongeveer 10 minuten op de snelweg A50, A59 of A73. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen of Uden en in hartje Cuijk zelfs binnen 10 minuten. Mocht u een voorkeur hebben voor openbaar vervoer, uiteraard is dat ook mogelijk in Gassel.
Naast de natuur die u in het Gasselse zelf vindt, komt u een stukje buiten Gassel bij de Broekse Wielen. Dit is een bosachtig gebied voorzien van kleine meertjes en spannende wandelpaden. Van hieruit kunt u lekker wandelen naar kasteelburcht Tongelaar. Dit ligt midden in het uitgestrekte bosgebied en is omringd door historische boerderijen.
Aan de andere zijde van Gassel ligt het dorpje Linden. Linden kenmerkt zich door haar recreatieve mogelijkheden. Dit komt vooral omdat u hier vele watersporten kun beoefenen, maar ook met uw boot kunt aanmeren. Een camping, grote speeltuin en horecagelegenheden maken Linden compleet!

Kortom, Gassel biedt u ruimte en landelijk wonen én toch alle voorzieningen binnen handbereik!

Schuttersweg;
Aan de Schuttersweg zijn twee ruime bouwkavels beschikbaar die zowel voor enkele wonen én voor woon/werk geschikt zijn. Aan de voorzijde heeft u een rustige dorpse ligging en een uitrit die uitkomt in de kern van Gassel, aan de achterzijde mag u een uitrit realiseren waar u direct op de N321 uit komt. Voor uw bedrijf een mooie zichtlocatie!
U kunt hier een ruime woning bouwen, met daarachter een loods of werkplaats. Maar als u de voorkeur heeft om er geen bedrijfsmatige activiteiten te gaan verrichten, heeft u ook de vrijheid daar een ander soort bijgebouw te plaatsen die aansluit op uw woonwensen.
Kortom, deze kavels zijn optimaal geschikt voor vele doeleinden!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek hierover? neem dan contact op met ons kantoor!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 252.950,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1435 m² Kadasteroppervlakte 1435 m² Kadastrale gegevens Gemeente Grave Sectie D Perceelnummer 4739 Oppervlakte 1435 m²
Route van naar Schuttersweg, 5438 Gassel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring